Promowanie zrównoważonego rolnictwa dla zdrowia ludzi i planety
Przygotowania do wesela idą całkowitą parą. Piękna, biała suknia z razem z welonem już jest, bez zarzutu skrojony garnitur również, sala zamówiona, pierwszorzędny zespół muzyczny w okolicy zatwierdził swoje przybycie, goście z niecierpliwością oczekują dnia ślubu, a państwo młodzi stają przed nie lada wyzwaniem traktującym ślubnych wypieków. Torty weselne to kłopot, z którym ma obowiązek zmierzyć się niejedna para narzeczonych – wspomożemy na witrynie internetowej ANCHOR. Niewątpliwie najważniejsze jest, jak to najważniejsze ciasto wieczoru będzie wyglądało. Jednakże równie ważny jest fakt, jak będzie smakowało I tu pojawia się dylemat – jaki wybrać smak takiego tortu? Śmietankowy, truskawkowy, wiśniowy, z ajerkoniakiem lub rumem – które rozwiązanie będzie najlepsze? Nie zapominajmy, że im większe miasto, tym większy wybór cukierni, a tym samym większy wybór smaków. Powinniśmy nie zapominać, że jeśli na weselnym przyjęciu będą dzieci, to powinniśmy w takim wypadku raczej zrezygnować z ciasta nasączanego trunkiem. Najważniejsze jest, aby tort smakował młodej parze, wówczas z pewnością będzie również trafny dla ślubnych gości.
3. Porady